Begeleiding op maat

Capaciteit en expertise voor een stappenplan met impact!

Begeleiding op maat

Onze expertise bij jullie organisatie in huis

Wil je het Healthy Society methode met het stappenplan toepassen in je organisatie en laten aansluiten bij jullie eigen waarden en cultuur? Wil je een focus op duurzame inzetbaarheid, maar heb je niet de kennis of capaciteit in huis?

Met begeleiding op maat haal je de expertise in huis met onze ervaren projectmanagers en coaches. Zij komen op locatie als echte sparringpartner en maken samen met uw adviseurs, de route op maat voor uw organisatie en steken graag de handen uit de mouwen. 
"Zet alle stappen die jullie organisatie nodig heeft voor duurzame inzetbaarheid met onze professionele begeleiding."
Wat levert het op?

We nemen jullie gezondheid in handen

Het op maat doorvertalen van onze methode naar de eigen organisatie vraagt expertise en capaciteit. Maar capaciteit vrijmaken en medewerkers scholen op het thema duurzame inzetbaarheid is niet altijd mogelijk. Vanuit Healthy Society brengen we expertise en capaciteit naar u toe om met uw adviseurs het stappenplan op maat bij u invoeren. Wij zijn met plezier uw katalysator en buitenboordmotor.

Als we bij u over de vloer komen dan nemen wij het volgende van ons verwachten:
  • Een duidelijk plan van aanpak gebaseerd op een inventarisatie;
  • Een paar extra nieuwsgierige en stimulerend adviseurs die met u meekijken vanuit de focus: vergroten van eigen regie bij de medewerker;
  • Adviseurs die de rode lijn vasthouden
  • Projectleiders en adviseur die interne projectgroepen en werkgroepen begeleiden;
  • Adviseurs die concreet aan de slag gaan met het ontwikkelen van tools, organiseren van bijeenkomsten, informeren van leidinggevenden. 
  • Extra enthousiaste adviseurs die net als u een goed en tastbaar resultaat willen neerzetten. 
Waarom healthy society?

30 jaar ervaring in veranderingstrajecten en gezondheid

Brigit Heemskerk

Oprichter Healthy society
Al 30 jaar ervaring in het begeleiden van veranderingstrajecten, zowel binnen organisaties als op landelijk niveau. Tussen 2008 en 2012 een veranderingstraject ontwikkeld voor alle Nederlandse ziekenhuizen om het aantal medische fouten te halveren. Met goed resultaat overigens.

Vanuit diverse management en interim functie me toegelegd op duurzame inzetbaarheid. In Flevoland hebben we mogen bijdragen aan het ontwikkelen van een duurzame aanpak voor vier ouderen organisaties.
Onze aanpak

Begeleiding die perfect past bij jullie bedrijf en wensen

Extra capaciteit

We hebben projectmanagers en adviseurs beschikbaar die je bedrijf ondersteunen. Ze sluiten aan bij het interne projectteam in de rol die vanuit de organisatie wenselijk is.

Volledige ondersteuning of stap-voor-stap

We kunnen de organisatie bijstaan om het gehele stappenplan handen en voeten te geven. Het is ook mogelijk om slechts op specifieke stappen van onze adviseurs gebruik te maken. Bijvoorbeeld het begeleiden van het selectieproces van een aanbieder voor een vitaliteitscheck voor de medewerkers of een plan van aanpak op maat maken. 

Begeleiding van netwerken

Daarnaast zijn we ook deskundig in het begeleiden van netwerken van organisaties. Dus wenst de organisatie met meerdere organisaties een project of programma te willen starten dan kunnen wij je ook van dienst zijn. We begeleiden de vorming van het netwerken en kunnen het projectmanagement op ons nemen. 
"Alles alleen doen is optellen. Samenwerken is vermenigvuldigen."

Kies voor een samenwerkingsverband

We hebben in Nederland heel veel netwerken, samenwerkingsverbanden en brancheorganisaties. Kennis uitwisselen en elkaar ontmoeten staat hierin voorop. Alleen echt samenwerken nog veel minder. Terwijl dat echt het verschil kan maken. Als organisaties op de inhoud met elkaar aan de slag om:
  • capaciteiten, talenten en kennis samen te voegen
  • uitwisseling van materialen en ideeën
  • persoonlijke relaties en netwerk versterken
  • efficiënt middelen en mensen inzetten
We geloven nu eenmaal in de kracht van samenwerken. Lokaal, regionaal of landelijk. Als we kunnen helpen bij het uitdenken van een samenwerkingsconcept of als u als samenwerkingsverband zoekt naar een goede aanpak. Laat het ons weten. We komen met plezier vrijblijvend kennis maken.

Een regionale aanpak met visie

In 2020 is in Flevoland in samenwerking met het zorgkantoor en 4 VVT aanbieders gestart met het project Vitaliteit & Gezondheid onder begeleiding van Healthy Society met een duidelijke visie over vitaliteit binnen organisaties.Healthy Society is in staat om met haar kennis en ervaring gebruik te maken van wensen en expertise van organisaties om te komen tot een werkwijze die toekomst bestendig is en die het echte verschil maakt voor organisaties om te werken aan duurzame inzetbare vitale en geïnspireerde medewerkers.

Healthy Society is een betrouwbare samenwerkingspartner gebleken. We kijken positief terug op het project mede gezien het belang van dit onderwerp in relatie tot de arbeidsmarktproblematiek.
Write your awesome label here.
Albert Hilvers, Bestuurder, Zorggroep Oude en Nieuwe land
Neem contact op

Laten we kennismaken!

Als je intensiever met ons samen wilt werken dan komen we graag op de koffie. We doorlopen met elkaar dan de volgende drie stappen:
Stap 1

Vrijblijvend kennismaken

In een eerste gesprek verkennen we met elkaar waar jullie organisatie staat en waar je behoefte aan hebt. Wat zijn de huidige problemen en wat wil je bereiken in welk tijdsbestek. 
Stap 2

Een plan maken

De volgende vraag die we met elkaar verkennen is hoe wil je als organisatie aan de slag. Wil je dat we met jullie eigen team de stappen doorlopen en die direct op maat maken? Of wil je samenwerken op onderdelen? We maken een plan dat bij jullie bedrijf past.
Stap 3

Aan de slag

Uiteindelijk is de keuze aan jullie! Hebben jullie een projectmanager, adviseur of coach nodig? Wi je een verbeterteam samenstellen waarin wij participeren? We gaan aan de slag om de duurzame inzetbaarheid in jullie bedrijf te vergroten. 
Gemaakt met