Wordt trainer van de gezondheidsprogramma Sterker*

Draag bij aan het leerproces van anderen en wordt een gecertificeerd trainer

  Train-de-trainers programma voor interne verspreiding  

Eigen trainers voor de interne verandering


Veranker zelfmanagement en eigen regie in de cultuur van je organisatie. Geef de verandering vanuit binnen vorm door eigen trainers beschikbaar te hebben die de wetenschappelijk zelfmanagement-instrumenten verspreiden in de organisatie. Zorg dat zelfmanagement in het DNA van uw organisatie komt en je als organisatie de transitie maakt van verzuim naar preventie. 

Speciaal voor organisaties die al kennis hebben gemaakt met het programma Sterker in je werk voor medewerkers. 
HET TRAIN-DE-TRAINER PROGRAMMA STERKER IN JE WERK

Trainingsprogramma 

Leidinggevenden en HR-professionals geven vaak aan dat ze moeite hebben met het actief voorkomen van verzuim. Teams en medewerkers die zelfstandig hun vitaliteit en energie kunnen behouden of herstellen, is een veelgehoorde wens.

Wij geloven sterk in zelfmanagement en in het Sterker in je Werk-programma voor medewerkers, waarbij we medewerkers aanmoedigen zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun welzijn. Als Healthy Society is het ons doel om ook jouw organisatie alle benodigde kennis en hulpmiddelen te bieden zodat jullie zelfstandig zelfmanagement intern kunnen verspreiden. In het Train-de-Trainer programma dragen we het wetenschappelijke programma over, doordat:
 • We medewerkers opleiden die hebben deelgenomen aan het Sterker in je Werk-programma, evenals HR-professionals, coaches en verzuimcoördinatoren. 
 • Zij kennis, vaardigheden en persoonlijke begeleiding krijgen die ze nodig hebben om met voldoende vertrouwen en vaardigheden zelfmanagement kunnen verspreiden binnen de eigen organisatie.
 • Wij voor de benodigde trainingsmaterialen en begeleiding zorgen.
 • De trainers deel blijven uitmaken van onze community zodat zij zich blijven ontwikkelen als begeleider en trainer qua vaardigheden als kennis.
Wij kijken ernaar uit om samen te werken aan een krachtige verandering binnen jullie organisatie.

Wat bieden we?

Een training tot gecertificeerd trainer conform de richtlijnen van de Stanford University. In vier dagen heb je ervaren wat het programma inhoud, ken je de principes en heb je je trainingsvaardigheden uitgebreid. Na de training heb je voldoende kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen om deelnemers te begeleiden. 
 • Een training van vier dagen waarvan 2 dagen zelfstudie en 2 dagen een live training met 2 master trainers
 • E-learnings en video's in een geavanceerde leeromgeving waarmee je je alle kennis eigen maakt
 • Persoonlijke begeleiding van twee ervaren master trainers die getraind zijn aan de Stanford University in de VS
 • Een community waarin je als (toekomstig) trainer vragen kan stellen en met andere trainers je verder kan ontwikkelen tot trainer
 • Supervisie bij het eerste programma dat je als trainer begeleidt door één van de Master trainers
Write your awesome label here.

Wat komt aan bod?

De opleiding bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. De theorie maak je je zelf eigen maar we gaan uitgebreid oefenen zodat jij als trainer er echt klaar voor bent om groepen te begeleiden binnen je eigen organisatie. 
 • Kennis nemen van de inhoudelijke onderwerpen
 • Eigen maken van de principes van zelfmanagement
 • Principes van Social Learning leren kennen
 • Toepassen van de zelfmanagement instrumenten
 • Oefenen met casussen uit de praktijk
 • Oefenen met diverse zelfmanagement technieken
 • Trainingsvaardigheden vergroten
 • Begeleiden van een groepstraining

We bieden de training incompany en met een open inschrijving aan. Heb je vragen boek een afspraak in. We zitten voor je klaar. 

Zet de volgende stap!

Als aankomend trainer krijg je de mogelijkheid om deze waardevolle programma's binnen je eigen organisatie te faciliteren. Je begrijpt als geen ander de behoeften en uitdagingen van je collega's binnen de zorgsector. Door jouw betrokkenheid en inzichten kun je een positieve verandering teweegbrengen op een dieper niveau.

Bij Healthy Society geloven we dat degenen die het programma hebben ervaren, de meest geschikte trainers zijn. Jij hebt de kracht om anderen te inspireren en te begeleiden op hun weg naar herstel en veerkracht.

Samen bouwen we aan een gezonde en ondersteunende werkomgeving, waarin zorgprofessionals kunnen gedijen.
Format

Online programma

Zelfstudie

16 uur

Begin datum

21 mei 2024

Type programma

Zeer interactief en praktisch

Duur

4 weken

Prijs

€ 995,-

Stap in ...

Meld je aan en wordt een gecertificeerd trainer

Kies ervoor om een verschil te maken, niet alleen voor jezelf, maar voor je collega's en jouw organisatie als geheel. Samen creëren we een positieve impact die blijvend is. Sluit je aan en word een trainer die de toekomst op duurzame inzetbaarheid binnen zorgorganisaties vormgeeft.
 • Stimuleer collega's om meer bewust te worden van hun eigen kunnen
 • Help collega's aan een persoonlijke gereedschapskist die zij in hun dagelijkse (werkend) leven kunnen gebruiken 
 • Stimuleer als trainer collega's om kleine stappen te zetten naar een blijvende gedragsverandering
 • Vier samen met collega's die het programma volgen de successen
 • Wordt een gesprekspartner voor management en HR-adviseurs
Trainers

Onze master trainers

Saskia Danen

Trainer
Als verpleegkundige en gezondheidswetenschapper ken ik de gezondheidszorg al 25 jaar van binnenuit. In mijn trainingen gebruik ik veelvuldig gebruik van mijn ervaring. Met mijn enthousiasme en optimistische kijk op het leven wil ik anderen inspireren om op een gezonde en vitale manier te leven. 

Brigit Heemskerk

Trainer
Als gedragswetenschapper werd ik in 2018 gegrepen door de programma's. Als manager heb ik ervaren dat het werken in de zorg veel vraagt van de mentale en lichamelijke draagkracht van zorgprofessionals en teams. Als trainer wil ik medewerkers helpen om de teugels weer in handen te krijgen. Weer grip krijgen op je gezondheid en vitaliteit. 
Gemaakt met