Community Healthy work leader club

Bouw samen aan een vitaliteit- en gezondheidsbeleid met impact!

Verbind je met vakgenoten en andere bedrijven en zorg dat je toegang krijgt tot kennis, vaardigheden en contacten die je nodig hebt om als professional en organisatie voorop te lopen. 

Werken in netwerken is ons niet vreemd

Organisaties met elkaar verbinden voor het beste resultaat zit in ons bloed. Het eerste grote programma dat Brigit Heemskerk ontwikkelde en tot een goed einde bracht was het Veiligheidsprogramma voor alle Nederlandse ziekenhuizen.

Minder verzuim, meer arbeidsproductiviteit

Een innovatief programma gericht op een duurzame oplossing voor het verminderen van medische fouten. Inmiddels helemaal thuis in de thema’s duurzame inzetbaarheid, vitaliteit & gezondheid door het begeleiden van een regionaal Vitaliteit & gezondheid project en jaren lange ervaring als manager en directeur a.i. In de regio Flevoland ontwikkelen vier ouderenorganisaties een duurzame oplossing onder begeleiding van Brigit Heemskerk. Minder verzuim, toename van het werkvermogen en de arbeidsproductiviteit. 

"Kies ervoor om samen met andere organisaties de uitdaging aan te gaan in de community."
Wat levert het op?

Een inspirerende leeromgeving de #1 voorwaarden voor een snelle transformatie

We weten dat HR-professionals, adviseurs en leidinggevenden altijd te maken hebben met een drukke agenda. Over het algemeen is er weinig capaciteit beschikbaar om naast de lopende werkzaamheden een vitaliteit- en gezondheidsbeleid vanaf het begin goed neer te zetten of waardevolle ingrediënten toe te voegen. De community kan uitkomst bieden om te versnellen door uitzoekwerk te verminderen. Immers in de community vind je alles op 1 plek. 

Wie kom je in de community tegen?

In de community vind je (HR) professionals, leidinggevenden, managers en adviseurs die allemaal dezelfde ambitie hebben namelijk: bijdragen aan een vitale en gezonde werkomgeving. 
Ben je een samenwerkingsverband of zoek je samenwerkingspartners dan is de community de uitgelezen plek om elkaar te vinden en samen te werken. Binnen de community kan je een besloten groep vormen met jou samenwerkingspartners bijvoorbeeld branche, regio of thema georiënteerd. 
 • Minder tijd, meer effect
  De community bespaart tijd en zorgt voor een versnelling. Je vindt vakgenoten om direct mee te sparren, je kan een vraag stellen en je vindt trainingen en informatie. Dus alles binnen handbereik.
 • Netwerken
  Bereid je netwerk uit met andere professionals met passie voor duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en gezondheid. Waar je in je eigen organisatie nog niet altijd de klankbord vindt voor discussie en brainstormen kom je in de community gelijkgestemde tegen. 
 • Expertise ontwikkelen
  In de community vind je alle kennis, informatie, tools en tips en tricks zodat jij je kan ontwikkelen tot een professional of leidinggevenden met voldoende bagage om aan de slag te gaan met vitaliteit & gezondheid voor  jouw organisatie, afdeling of team. 
 • Samenwerken
  In de community bouw je samen met HR-adviseurs, vitaliteits managers en leidinggevenden aan een vitale en gezonde organisatie. In de community leren je van elkaar, wissel je kennis uit en geef je feedback op elkaars uitdagingen. Alles vanuit dezelfde ambitie van een gezonde en vitale organisatie worden en blijven. 
 • Creëren
  De community is een omgeving waar je als organisaties in een besloten vertrouwde omgeving kunnen innoveren en ideeën aan elkaar kunnen voorleggen. Naast dat het heel helpend is, is het vooral ook leuk! Het zorgt ervoor dat je niet blijft hangen in het maken van plannen en de waan van de dag. 
Write your awesome label here.

Eigen groep voor samenwerkingsverbanden

Maak gebruik van de mogelijkheid om een eigen groep te beheren binnen de community. Als samenwerkingsverband kan je een eigen groep aanmaken om binnen de groep met specifieke leden kennis en ervaringen te delen. Je hebt als het ware een community binnen de community. Naast de specifieke groep kan ieder lid ook gebruik maken van de rest van community als de forums, Academy en de evenementenkalender. 2 in 1 dus eigenlijk. 
Onze aanpak

Alles op 1 plek voor de
transformatie naar een vitaal en gezond bedrijf

Leren & Delen

In de community staat leren voorop. Leren van elkaar, door elkaar en met elkaar. Soms breng jij kennis en je inzichten in en op een ander moment leer je weer van een ander. Wij blijven ook steeds nieuwe kennis aanbieden. Je raakt nooit uitgeleerd. Stel je vragen aan hen en aan ons team! Dagelijks zijn we in de community aanwezig om je te helpen bij het zetten van stappen. 

Samenwerken

Vindt andere organisaties en professionals die op hetzelfde punt staan als jij en trek samen op. Of neem deel als samenwerkingsverband en zet samen stappen. In de community zijn groepen aanwezig of kan je een besloten groep starten. In de groep zijn al enkele groepen actief voor een regio en voor een bedrijf. 

Challenges

Wil je meter maken maar is het lastig om de waan van de dag los te laten. We zullen je extra prikkelen door challenges te organiseren waardoor je voor een bepaalde periode intensiever optrekt met andere professionals en organisaties op een specifiek thema. Ga de uitdaging aan en neem deel aan een challenge!
Wat biedt de community?

Wat vind je binnen de community?

Forum

In de community vind je een actief forum geordend naar thema waar je met leden in gesprek kan over de verschillende thema’s. Daarnaast worden er successen gedeeld, is er vraag & antwoord en stellen leden zich voor. 

Evenementen

We organiseren ook online en offline events waar je collega's kan ontmoeten en je mee kan verbinden. Een samenwerking kan aangaan op een bepaald thema als bijvoorbeeld het opzetten van een medewerkersonderzoek en taken verdelen.

Academy

De Academy van Healthy Society is volledig geïntegreerd in de community. Al onze trainingen, workshops en e-books zijn terug te vinden de community inclusief groepscalls en opnames van evenementen. Alles wat je nodig hebt om een tastbaar vitaliteits- en gezondheidsbeleid neer te zetten. Regelmatig voegen we nieuwe trainingen, workshops of tools toe. 

Verbinding

We stellen regelmatig een expert aan je voor die op een specifiek thema met de leden de diepte in duiken. Even de spotlights zetten op een specifieke stap van de route die je als organisatie loopt. Wekelijks zijn er groepscalls waarin we doorpraten over specifieke thema’s, je feedback kan krijgen op je aanpak of waarin we brainstormen over een specifieke project, campagne of activiteit. 
Als Healthy Society willen we organisatie snel en efficiënt laten leren en bouwen. Wij zorgen dat alle geleerde lessen beschikbaar komen voor iedereen die zich bij ons heeft aangesloten. Wij willen vanuit onze kant bijdragen aan een vitaal en gezond Nederland zodat (zorg)professionals hun vak willen blijven uitoefenen in goede gezondheid en met voldoende energie.
Brigit Heemskerk
Laten we kennis maken

Doe mee!

Efficient, gefocust en geïnspireerd bouwen aan een gezonde en vitale organisatie. Alle benodigde instrumenten ondergebracht op één plek. Leer, samen met anderen, een aantrekkelijk beleid neer te zetten waar je iedereen mee weet te bereiken. Leer hoe de meest vooraanstaande bedrijven het doen.
Created with