live webinar

Laat je inspireren voor een goede start van je vitaliteitsplan

Vrijdag 29 september 10.00 tot 12.00

1 hours

Je wilt starten met een plan voor duurzame inzetbaarheid om de vitaliteit en gezondheid van medewerkers te verbereren. Alleen het bestuur, directie en management richten zich nog voornamelijk op het verzuim.
Zelf wil je als HR of projectleider een stap vooruit zetten richting preventie en positieve gezondheid. In het webinar geven we diverse aanknopingspunten om aan de slag te gaan die aansluit bij de situatie waar jullie op het moment staan. 
Onderwerp van de sessie

Wat leer je tijdens het webinar?

Doe mee met het webinar en ontdek de kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor een succesvol vitaliteitsplan. Je wordt professioneel begeleid langs theorieën, ideeën en voorbeelden om tot een goed plan te komen. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar een werkomgeving waarin eigen regie centraal staat!
“Het webinar was een eye-opener om preventie en verzuim te gaan koppelen. ”
Sarah L., Projectmanager

Wordt de gesprekspartner

Tijdens het webinar leer je hoe je bestaande initiatieven en beleid kan ombuigen naar meer eigen regie en preventie

Laat je inspireren

Door boeiende activiteiten en interactieve discussies ontwikkel je je vermogen om de inhoud van de sessie te herkennen en te begrijpen.

Vergroot je vaardigheden

In de sessie helpen we je om op een praktische manier tot een plan te komen dat je direct met het management kan bespreken.
Write your awesome label here.
Over het webinar

Ontwikkelen van kennis & vaardigheden

Het webinar is ideaal voor leidinggevenden, HR-adviseurs, HR-managers, projectleiders of verzuimcoaches die hun willen bijdragen aan de beleidsontwikkeling op het thema duurzame inzetbaarheid. Of je nu pas begint met het onderwerp of al langer bezig bent tijdens het webinar zullen we helpen een stap vooruit te zetten.  De sessie bied je de tools en middelen die je nodig hebt om te slagen. Je hebt geen specifieke ervaring of achtergrond nodig om deel te nemen - het is geschikt voor iedereen, ongeacht je huidige kennis en ervaring. 

Brigit Heemskerk

Brigit is een succesvolle projectmanager met meer dan twintig jaar ervaring in de gezondheidszorg. Zij heeft verschillende organisaties begeleid met het handen en voeten geven aan hun vitaliteitsbeleid. Meestal vanaf het begin af aan. Brigit is een zeer ervaren adviseur, innovator en programmamanager die met haar vrije manier van denken weet aan te sluiten bij elke situatie. 
Projectmanager & duurzame inzetbaarheid consultant
Healthy Society wil bijdragen aan het vergroten van de eigen regie van medewerkers en organisaties om bij te dragen aan een gezonde en stimulerende werkomgeving. 
Het aantal plaatsen is beperkt dus twijfel niet!

Mis het niet!

We hebben beperkte plaatsen beschikbaar en ze raken snel vol. Reserveer nu je plaats om ervoor te zorgen dat je de kans niet mist om te leren hoe je tot een plan komt waarin eigen regie centraal staat. 
Gemaakt met