Programma Sterker in je werk

Meer grip op je gezondheid op het werk en thuis

Maak je je als leidinggevenden of HR adviseur zorgen over de vitaliteit & gezondheid van een medewerker? Iemand is niet meer zo energiek als enige tijd geleden of herstelt minder goed na een COVID-19 besmetting? Het programma Sterker in je werk geeft handvaten om de regie terug te geven aan medewerkers. 

Meer grip op gezondheid en vitaliteit, minder verzuim

 • In gesprek met medewerkers die zelf de regie nemen
 • Medewerkers zijn zich ervan bewust waar ze staan
 • Je kan direct met elkaar een passend plan van aanpak maken
 • Medewerkers hebben de tools in handen om besluiten te nemen
 • Medewerkers kunnen een gedragsverandering bij zichzelf initiëren
Een wetenschappelijk gezondheidsprogramma waarin medewerkers een persoonlijke gereedschapskist samenstellen voor de langere termijn. Weer goed voor jezelf zorgen komt veelvuldig aan de orde. Na het programma kunnen medewerkers de dagelijkse problemen beter aan. Zij hebben de kennis en de vaardigheid om stap voor stap op zoek te gaan naar een passende oplossing voor zichzelf. 
"Geef medewerkers de handvaten om zelf regie te nemen over hun vitaliteit"

Wat bieden we?

Een zelfmanagement programma dat een gezonde leefstijl bevordert en zorgt voor minder stress en meer zelfvertrouwen. Medewerkers krijgen meer  grip op hun gezondheidsklachten. Daarnaast gaan medewerkers met een persoonlijke gereedschapskist met hulpmiddelen en een waardevolle leerervaring naar huis. 
 • Een programma voor 15 tot 18 medewerkers
 • Twee gecertificeerde ervaren trainers 
 • Een online leeromgeving met zes e-learnings en een community
 • Zes workshops waarin vaardigheden worden getraind en ervaringen worden uitgewisseld met medecursisten
 • Persoonlijke intensieve begeleiding voor medewerkers die daar behoefte aan hebben
 • Medewerkers die worden uitgedaagd om aan de slag te gaan op basis van een wekelijks actieplan
Write your awesome label here.

Wat komt aan bod

De volgende onderwerpen diepen we uit en we oefenen met hulpmiddelen om er meer grip op te krijgen. 
 • Goed slapen
 • Balans werk en privé
 • Balans tussen inspanning en ontspanning
 • Omgaan met pijn, vermoeidheid en depressieve gevoelens
 • Leren praten over gezondheidsklachten
 • Omgaan met stress
 • Gezond eten en op gewicht blijven
 • Positief denken
 • Doelen stellen en hoe ze te bereiken
 • Oefenen met diverse zelfmanagement technieken

Vraag een offerte aan en biedt medewerkers een leerproces naar een vitaal en gezond (werkend) leven 

We bieden niet alleen gezondheidsprogramma's. We denken ook mee over en bieden oplossing voor het inpassen van de programma's het HR beleid en het aanbod dat er al is. Daarnaast zijn vragen als hoe zorgen we ervoor dat leidinggevende medewerkers blijven stimuleren om de eigen regie te houden, ons niet vreemd.
Trainers

Onze trainers

Saskia Danen

Trainer
Als verpleegkundige en gezondheidswetenschapper ken ik de gezondheidszorg al 25 jaar van binnenuit. In mijn trainingen gebruik ik veelvuldig gebruik van mijn ervaring. Met mijn enthousiasme en optimistische kijk op het leven wil ik anderen inspireren om op een gezonde en vitale manier te leven. 

Brigit Heemskerk

Trainer
Als gedragswetenschapper werd ik in 2018 gegrepen door de programma's. Als manager heb ik ervaren dat het werken in de zorg veel vraagt van de mentale en lichamelijke draagkracht van zorgprofessionals en teams. Als trainer wil ik medewerkers helpen om de teugels weer in handen te krijgen. Weer grip krijgen op je gezondheid en vitaliteit. 

Elisabeth

Trainer
Soms is het niet eenvoudig om je balans tussen werk en privé te behouden. Al helemaal niet als je te maken hebt met een (chronische) ziekte van jezelf of van je dierbaren. Elisabeth is een ervaringsdeskundige. De gereedschapskist van Sterker in je Werk heeft zij ook in haar eigen leven ingezet. Als trainer geef zij het graag door aan een ieder die daarvoor open staat. In het dagelijks leven probeer zij allerlei mensen te inspireren om hun weg te vinden en persoonlijke doelen te behalen in hun leven. Zij doet dat als trainer, (loopbaan)coach en als Zumba en sportinstructrice. Elisabeth kijkt er naar uit u / je te ontmoeten.

Elena Milo

Trainer
Een trainer, coach en yoga en meditatie docent. Allemaal jassen die haar goed passen en die gericht zijn op het vinden en behouden van balans. Als trainer bij Healthy Society brengt ze haar kennis en ervaring graag in. Ze heeft brede ervaring opgedaan bij de Gemeente Rotterdam in het begeleiden en coachen van medewerkers. Elena is een bruisende persoonlijkheid die ook nog altijd de uitdaging heeft om haar rust te bewaren. Gelukkig zijn we allemaal mensen. 

Veel gestelde vragen

Voor wie is het programma bestemd?

De programma's zijn voor medewerkers die meer grip willen krijgen op hun gezondheid in het algemeen. Daarnaast nemen medewerkers deel die gezondheidsklachten ervaren in de balans tussen werk en privé of een chronische aandoening hebben. We zien ook steeds meer deelnemers die herstellende zijn van een COVID besmetting. 

Krijg ik ook medisch advies tijdens de training

De trainiers die de training verzorgen hebben geen medische of verpleegkundige achtergrond. De trainers zijn allemaal opgeleid door Master trainers die getraind zijn aan de Stanford Universityin Amerika. De training die zij begeleiden is wetenschappelijk onderbouwd en vastgelegd in uitgewerkte protocollen die zij hanteren. Dus tijdens de training wordt er geen medisch advies gegeven. 

Wat maakt deze training onderscheidend?

Tijdens de training gaat het om het opdoen van kennis maar vooral om eigen regie te ontwikkelen en meer grip te krijgen op je gezondheid. 
Created with