Het inzetbaarheidsgesprek van onschatbare waarde

#Leer | #Oefen | #Reflecteer | #Doe

We helpen je om goed te worden in het voeren van gesprekken over vitaliteit & gezondheid. Leer wat je kernovertuigingen zijn, hoe je medewerkers motiveert tot het zetten van de eerste stap en oefen met voorbeelden uit jou dagelijkse praktijk. 
Wat gaan we doen

Ken je overtuigingen

We hebben allemaal een eigen kijk op de wereld om ons heen. Ook als het om vitaliteit, gezondheid en de inzetbaarheid van medewerkers gaat. De bril die jij op hebt tijdens het gesprek zal invloed hebben om het resultaat van je gesprekken. We helpen je om je bril af te zetten of in ieder geval je bril op te poetsen. Je wordt je bewust van je overtuigingen en stelt ze bij. 
Empty space, drag to resize
OUR COURSES

Leer gespreksvaardigheden

Een eerste stap zetten naar gedragsverandering is niet gemakkelijk ook niet voor medewerkers. Als leidinggevenden kan jij het verschil maken. Je medewerkers uit nodigen zijn of haar uitdagingen te delen en mee te denken met een oplossing. Je bent als leidinggevenden de facilitator van de persoonlijke route naar een gezond en vitaal werkend leven. 
Empty space, drag to resize
OUR COURSES

Field experts

Our school is for people who really want to gain knowledge about various professions/fields. Our instructors are well qualified, and the courses are thorough and comprehensive. 
Empty space, drag to resize
Programma voor leidinggevenden

Het inzetbaarheidsgesprek van onschatbare waarde

Wat is jou ervaring? Vindt je het ook soms best lastig om het onderwerp duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en gezondheid te bespreken? 

We helpen je graag op weg door je informatie te geven, handige hulpmiddelen en daadwerkelijk te oefenen. 
Created with