Community voor medewerkers

Samen bouwen aan een vitaal en gezond leven op en naast het werk

Samen met anderen de uitdaging aangaan onder begeleiding van evaren trainers en gesteund door andere leden. Laat je helpen

#Verbind | #Deel | #Leer | #Verbeter

Natuurlijk wil je vitaal en gezond aan het werk zijn en blijven door continu met je mentale en fysieke gezondheid bezig te zijn. Alleen het is niet zo makkelijk in de drukken levens die we hebben. De onzekerheden rond de corona pandemie kan je daarnaast ook steeds uit balans brengen. Quarantaine en thuis werken vraagt het uiterste van ons qua flexibiliteit, voor jezelf zorgen en alle ballen in de lucht houden. 
Sinds 2018 begeleiden we medewerkers bij het meer krijgen op hun gezondheid en vitaliteit in de gezondheidsprogramma's Sterker in je werk. We zien en merken hoe uitdagend het is om gezelf te motiveren en stimuleren om een gedragsverandering te realiseren. Wel elke week te bewegen, gezonde keuzes te maken en de goede beslissingen te nemen in je leven die zorgen voor een vitaal en gezond leven. 

Samen aan de slag
Op verzoek van de feedback van deelnemers uit onze gezondheidsprogramma's hebben we besloten om een community te starten waarin je kan oefenen en gestimuleerd wordt om vol te houden. Als het even niet lukt de draad weer op te pakken met anderen. Dus niet alleen maar met anderen die er hetzelfde inzetten als jij. Doe je mee!
Write your awesome label here.

Trainers Healthy Society

De trainers van Healthy Society zijn dagelijks in de community beschikbaar om vragen te beantwoorden van leden. Daarnaast geven ze tips en advies op actuele onderwerpen die in de community worden gedeeld.  
Write your awesome label here.

Deskundige delen kennis

Alleen al in de media is veel te doen op de verschillende thema's rond gezondheid en vitaliteit. Gezond eten is hier een mooi voorbeeld van want hoeveel informatie wordt er wel niet gedeeld over wel of niet koolhydraatarm eten, sapkuren etc. In de community laten we verschillende deskundige aan het woord waaraan jij je vragen kan stellen maar die je ook kritische kan bevragen. Alles vanuit het oogpunt dat jij een goede keuze kan maken voor jouw eigen situatie. "Wat werkt bij jou en wat is geod voor jou?"
Write your awesome label here.

Instructie video's

Alle instructie video's die beschikbaar zijn in de gezondheidsprogramma's zijn ook terug te vinden in de community. Dus de video's waarin we dieper ingaan op de verschillende tools blijven altijd beschikbaar. Dus als een lid besluit om een "tool" te gaan gebruiken maar niet meer precies weet hoe het ook weer zat dan zijn alle instructie video's direct terug te zien. Wel zo makkelijk.
Write your awesome label here.

Vertrouwde leeromgeving

Tijdens de programma's is er een vertrouwde en open sfeer in de online leeromgeving en in de workshops. Deze weten we in de community te behouden waardoor een ieder zich vrij voelt om dingen uit te proberen en aan de slag te gaan met het veranderen van zijn eigen gedrag. In de community zijn alleen leden aanwezig die aan de slag willen met hun gezondheid & vitaliteit en willen leren met en van elkaar.  

Wekelijks een workshop

Elke week ontmoeten we elkaar om ons plan te maken voor de komende week of de "tools" uit het programma toe te passen op ons dagelijks leven. 

Iedereen heeft een drukke agenda. Zeker op dit moment dus hoe plan je een moment voor jezelf in om even stil te staan bij je vitaliteit en gezondheid. Om de bepalen wat je de komende week nodig hebt om met voldoende energie en een goede mindset te doen wat je wilt. In de wekelijkse workshops van een uurtje staan we hier samen bij stil. Je bepaald wat je nodig hebt maakt je actieplan en gaat aan de slag. De komende week kijken we met elkaar terug is het gelukt en wat kan je er van leren.
Write your awesome label here.
Ons team

Trainers & deskundige

Al onze trainers en deskundige zijn hooggekwalificeerde professionals, algemeen erkend in hun vakgebied.
SASKIA DANEN, TRAINER, MOTIVATOR
Brigit Heemskerk, trainer , katalysator
Margriet Pieters, deskundige gedrag
Sjoerd Engels, deskundige voeding
alies overschie, deskundige bewegen
Hein Teeuwen, deskundige gedrag
jip de vries, deskundige communicatie

Samen leren 

Leer van de stappen die andere leden van de community zetten. Hoe pakken zij beter slapen aan? Het kan enorm helpen als je soms even kan "afkijken" we hebben immers allemaal dezelfde uitdagingen. 

Challenges

Het kan helpen om samen met andere er voor een korte periode voor te gaan. Dus een doel stellen en aan de slag. In de community zijn er regelmatig challenges waar je aan mee kan doen. Bijvoorbeeld minder op je telefoon of op tijd naar bed. 

Thema groepen

Neem deel aan een thema groep als je je even wilt richten op een specifiek onderwerp als goede voeding of je hebt een belangrijk besluit te nemen of wilt grip op je emoties. 

Verbinding

We bevinden ons in een corona pandemie waardoor het niet altijd gemakkelijk is om gelijk gestemde te vinden. In de community kunnen leden elkaar op een gemakkelijke manier vinden en zich verbinden met iemand die bijvoorbeeld eenzelfde doel heeft. 

Voor wie?

Iedereen kan deelnemen aan de community en samen met anderen werken aan zijn of haar gezondheid en vitaliteit. We richten ons in de community wel specifiek op mensen die werken en willen voorkomen dat ze ziek worden of willen leren omgaan met gezondheidsklachten in de werksituatie. Natuurlijk kan dat niet los worden gezien van ons prive leven maar de focus is wel gezond en vitaal werken. 

Als je deel genomen hebt aan ons programma dan krijg je toegang tot alle onderdelen van het community. Als je nog niet het programma hebt gevolgd dan is de community zeker waardevol maar je hebt alleen niet overal toegang toe. 
Created with